Opencart CIB bankkártyás fizetés

Bejegyzés dátuma:
2012-12-08
Az Opencart szabadon letölthető webáruházat használók számára írtam egy új bővítményt. Segítségével a CIB Bank online kártyaelfogadása válik lehetővé.
Úgy gondolom, hogy nem kell sok tudományos kutatással alátámasztani, hogy azoknak a webáruházaknak a forgalma, akik bevezették a már meglévő egyéb fizetési megoldásaik mellé az online kártyaelfogadást, az eladásuk kimutathatóan nőtt.
A bővítmény telepítése és beállítása után a banki szerződéskötést követően egy tesztidőszak során a bank ellenőrzi a teljes webáruházat és a banki fizetési folyamatot. Amennyiben megfelelőnek ítéli és megfelel az általa leírt követelményeknek, engedélyezi az éles használatot. Az Opencart áruházat és az elkészült bővíményt használók ezúttal annyi előnyben részesülnek, hogy nem kell a fejlesztési folyamatot végigvárniuk és a tesztelési idő is lerövidül, mivel már egy működő megoldást használnak fel. Ebből kifolyólag a teljes fejlesztési költséget sem kell kifizetniük, így mindenki jól jár. A bővítmény elérhető és megrendelhető kedvező áron, teljes körű támogatással a következő helyről: Bankkártyás fizetési bővítmény megrendelése
Az elfogadott kártyák közé tartozik a MasterCard, Meastro, Visa és a Visa Electron.