2012 -

DotLogics Hungary Kft., ügyvezető

Egyedi webfejlesztési igények megvalósítása nyílt forráskódú eszközökkel, elektronikus kereskedelem, információ-technológiai szaktanácsadás, felhő technológián alapuló üzemeltetés. Akikkel együtt dolgoztam, ezt mondták rólam.

2010 - 2012

E-Radius Kft., Recomp Kft., Extreme-Digital Zrt., Budapest, fejlesztő

2009 - 2010

Holz System Kft., Kecskemét, fejlesztő

Webfejlesztőként, részt vettem az egyedi portálépítési feladatokban, illetve a meglévőek fejlesztésében. Egyedileg kialakított design alapján már meglévő egyedi portál motor rendszer testre szabását és igény szerinti új funkciók beépítését végeztem.

PHP, MySql

Ügyfelek, akiknek dolgoztam: MVM Zrt., GlaxoSmithKline Gyógyszergyártó cég, Számalk Zrt., Travelsmart utazási iroda, Vista utazási iroda, Abfox online marketing tanácsadó

2008 - 2009

Hungary.Network Zrt. Budapest, fejlesztő

A Dimenzió Egészségpénztár részére kifejlesztett egyedi CRM rendszer fejlesztésében és javításában vettem részt kiegészítve adatbázis szinkronizációs feladatokkal és Java alapú CMS portál karbantartásával.

Java Jboss, Tomcat alkalmazászerverek, PostgreSQL adatbázis

Fejlesztési vezető: Kondor János

2006 - 2008

Formula/400 Kft., Budapest, fejlesztő

Az Aegon életbiztosítási adminisztrációs rendszerének fejlesztésében, javításában vettem részt, ahol tapasztalatot és rálátást szereztem egy komplex rendszer működésére.

Prolog, Graphtalk

Fejlesztési vezető: Morvai Marián

2004 - 2006

Szegedi Tudományegyetem Egyetemi Könyvtár és Információs Központ

Az új Egyetemi és Információs Központ megépítése után, a kari könyvtárakat egybevonták. A feladat az új elektronikus szolgáltatások biztosítása és az olvasók kiszolgálása volt. Erre a többszintes szabadteres számítógépek és multimédia termek adtak lehetőséget. Informatikusként az Automatizálás és Fejlesztési Osztály tagjaként vettem részt ebben a munkában. A látogatók számára elérhető nyilvános gépek száma meghaladja a 200-at, amit chipkártyával vehetnek igénybe a beiratkozók.

Osztályvezető: Sándor Ákos

2001 - 2003

Szegedi Tudományegyetem Élelmiszeripari Főiskolai Kar

A kötelező polgári szolgálatot és a diplomamunkám megírását a Szegedi Tudományegyetem Élelmiszeriprai Főiskolán végeztem. Itt a feladatom a kari könyvtár informatikai hátterének és a könyvtár akadálymentes működésének biztosítása volt. A könyvtár az EISZ pályázat keretében számítógépeket nyert. A feladatom közé tartozott a kabinet működtetése. A könyvtári munkafolyamatok egy részét a Tinlib integrált könyvtári rendszer biztosította.

Könyvtárvezető: Gubán Sándorné