Tapasztalataim


2021 -

EPAM Systems, software engineer

webfejlesztési igények megvalósítása külföldi ügyfelek részére

2012 - 2022

DotLogics Hungary Kft., ügyvezető

Egyedi webfejlesztési igények megvalósítása, elektronikus kereskedelem, információ technológiai szaktanácsadás, felhő technológián alapuló üzemeltetés.

Akikkel együtt dolgoztam, ezt mondták rólam.

2010 - 2012

E-Radius Kft., recomp Kft., Extreme-Digital Zrt., Budapest fejlesztő

2009 - 2010

Holz System Kft. Kecskemét, fejlesztő

Webfejlesztőként, részt vettem az egyedi portálépítési feladatokban, illetve meglévőek fejlesztésében. Egyedileg kialakított design alapján már meglévő egyedi portál motor tesre szabását és igny szerinti új funkciók beépítését végeztem.

PHP, MySql

Ügyfelek akiknek dolgoztam: MVM Zrt., GlaxoSmithKline Gyógyszergyártó cég, Számalk Zrt., Travelsmart utazási iroda, Vista utazási iroda, Abfox online marketing tanácsadó

2008 - 2009

Hungary.Network Zrt., Budapest fejlesztő

A Dimenzió Egészségpénztár részére kifejlesztett egyedi CRM rendszer fejlesztésében és javításában vettem részt, kiegészítve adatbázis szinkronizációs feladatokkal és Java alapú CMS portál karbantartásával.

Java Jboss, Tomcat alkalmazásszerverek, PostgreSQL adatbázis

Fejlesztési vezető: Kondor János

2006 - 2008

Formula/400 Kft., Budapest, fejlesztő

Az Aegon életbiztosítási adminisztrációs rendszerének fejlesztésében, javításában vettem részt, ahol tapasztalatot és rálátást szereztem egy komplex rendszer működésére.

Prolog, Graphtalk

Fejlesztési vezető: Morvai Marián

2004 - 2006

Szegedi Tudományegyetem Egyetemi Könyvtár és Információs Központ

Az új Egyetemi és Információs Központ megépítése után, a kari könyvtárakat egybevonták. A feladat az új elektronikus szolgáltatások biztosítása és az olvasók kiszolgálása volt. Erre a többszintes szabadteres számítógépek és multimédia termek adtak lehetőséget. Informatikusként az Automatizálás és Fejlesztési Osztály tagjaként vettem részt ebben a munkában. A látogatók számára elérhető nyilvános gépek száma meghaladja a 200-at, amit chipkártyával vehetnek igénybe a beiratkozók.

Osztályvezető: Sándor Ákos

2001 - 2003

Szegedi Tudományegyetem Élelmiszeripari Főiskolai Kar

A kötelező polgári szolgálatot és a diplomamunkám megírását a Szegedi Tudományegyetem Élelmiszeriprai Főiskolán végeztem. Itt a feladatom a kari könyvtár informatikai hátterének és a könyvtár akadálymentes működésének biztosítása volt. A könyvtár az EISZ pályázat keretében számítógépeket nyert. A feladatom közé tartozott a kabinet működtetése. A könyvtári munkafolyamatok egy részét a Tinlib integrált könyvtári rendszer biztosította.

Könyvtárvezető: Gubán Sándorné